مرجع رسمی مقالات طراحی اپ موبایل

بهترین مرجع مقالات اموزشی طراحی اپلیکیشن

مرجع رسمی مقالات طراحی اپ موبایل

بهترین مرجع مقالات اموزشی طراحی اپلیکیشن

  • ۰
  • ۰


مزایا و معایب هر پلتفرم:
هر پلتفرم دارنده مزایا و معایب خاص خویش میباشد. از جملهً اپل تحت عنوان یک بازار مالامال پرداخت‌های داخل نرم‌افزار‌ای شناخته می گردد، در حالی‌که Android تحت عنوان یک بازار با تعداد یوزرها بیشتر و بسط بیشتر جهانی طراحی اپلیکیشن در مشهد  شناخته میشود.

بعداز درنظر به چنگ آوردن این نکات و مقایسه مزایا و معایب، تصمیم‌گیری بایستی با اعتنا به هدف ها، بازار مقصود و منابع جانور صورت پذیرد. همینطور ممکن میباشد پیشرفت‌دهندگان تصمیم بگیرند که اپلیکیشن خویش را برای هر دو پلتفرم (iOS و Android) عرضه نمایند تا به تعداد بیشتری از یوزرها دسترسی داشته باشند.

گسترش و نرم‌افزار نویسی
توسعه و گسترش نرم افزار‌نویسی یک کدام از مهم ترین فرآیند در تشکیل داد نرم افزار میباشد و به معنای ساخت و ساز کد و نرم‌افزار‌های کامپیوتری برای اجرای نرم افزار شما هست. در‌این مرحله، پیشرفت‌دهندگان کد می‌نویسند و از منابع مختلفی مانند لهجه‌های نرم‌افزار‌نویسی، چارچوب‌ها، کتابخانه‌ها و ابزارهای بسط برای ساخت‌و‌ساز نرم افزار استعمال می‌نمایند. در پی، روند کلی گسترش نرم‌افزار‌نویسی را توضیح میدهیم:

انتخاب لهجه نرم افزار‌نویسی:
گزینش گویش نرم‌افزار‌نویسی مهم ترین تصمیم در بسط اپلیکیشن میباشد. گویش‌های متعدد می توانند برای گسترش نرم افزار‌ها گزینه استعمال قرار گیرند، مانند Java و Kotlin برای اندروید و Swift و Objective-C برای iOS. همینطور گویش‌های چند کاربردی مانند JavaScript نیز می توانند برای پیشرفت نرم افزار‌های پایین اینترنت و تلفن‌های هوشمند به کار گیری شوند.

اجرا نرم افزار‌نویسی:
پیشرفت‌دهندگان به اجرای کدهای مربوط به خصوصیت‌ها و تجهیزات نرم افزار می پردازند. این مشتمل بر تولید کلاس‌ها، توابع، متغیرها، و ساخت‌و‌ساز رابط کاربری میباشد. پیشرفت نرم افزار‌نویسی ممکن میباشد برهه زمانی مجال متعددی را اشغال نماید و نیاز به آزمایش و گونه های‌زدایی داراست.

آزمایش و انواع‌زدایی:
بعداز تایپ کردن کد، نرم افزار می بایست آزمایش گردد تا از عملکرد و کوشش درست آن باور نتیجه ها گردد. گونه های‌زدایی (debugging) نیز برای یافتن و رفع خطاهای اپلیکیشن بسیار اصلی میباشد.

توسعه و گسترش تکمیلی:
توسعه و گسترش نرم افزار‌نویسی ادامه دارااست و ممکن میباشد مشمول به‌روزرسانی‌ها، بسط‌ها و اضافه کردن تجهیزات تازه باشد. این روند می بایست مستمراً ادامه یابد تا نرم افزار همواره خوب گردد.

مستندسازی:
مستندسازی کد و نرم افزار بسیار اساسی میباشد. این به توسعه و گسترش‌دهندگان و مجموعه‌های دیگر یاری می‌نماید تا به راحتی کد را شعور نمایند و از آن به کارگیری نمایند.

آزمایش آخری:
بعداز اتمام پیشرفت، نرم افزار می بایست آزمایش پایانی گردد تا اشتباهات واپسین ورژن برطرف گردد. این مشمول آزمایش‌های عملکردی، آزمایش‌های نفوذ، و آزمایش‌های انطباق با نیازمندی‌ها میگردد.

محاسبه و اندازه‌گیری:
در‌این مرحله بایستی همت و تلاش نرم افزار را محاسبه نمایید. استعمال از ابزارهای نظارت و معیارهای مشخص و معلوم به شما امداد می‌نماید تا فهم و شعور جامعی از تلاش نرم افزار خویش داشته باشید.

مدیر و باصرفه‌سازی منابع:
رئیس منابع مشمول رئیس سرورها، زیرساخت‌های فنی و هزینه‌های مربوط به نرم افزار میباشد. باصرفه‌سازی مداوم و به‌روزرسانی‌ها میتوانند به کاهش هزینه‌ها و افزایش عملکرد امداد نمایند.

نشر و عرضه:
برای اجرای پایانی، بایستی نرم افزار به مارکت‌پلیس‌ها مانند App Store برای iOS و Google Play برای Android ارسال گردد. درین مرحله، بعضی داده ها کلانی مانند توضیحات، تصاویر و داده ها مربوط به نرم افزار بایستی ارائه خواهد شد.

به‌روزرسانی و بسط دائمی:
این مرحله مشمول ارائه به‌روزرسانی‌های منظم و اضافه کردن خصوصیت‌های نو به نرم افزار میباشد. توسعه و گسترش همیشگی از روش بازخوردهای یوزرها و تغییرات در نیازهای بازار اجرا می گردد.

پناه و مدیر:
بعداز عرضه، شما بایستی از نرم افزار و یوزرها آن پشتیبانی نمایید. این مشتمل بر مدد از یوزرها، رفع خطاها و ارائه به‌روزرسانی‌ها و تغییرات میباشد.

این پروسه علامت‌دهنده یک چرخه دائمی در بسط و بهره برداری از نرم افزار میباشد. به خاطر داشته باشید که هر مرحله ممکن میباشد نیاز به منابع مختلفی داشته باشد و بایستی با تمرکز و صبر صورت پذیرد.
 

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی