مرجع رسمی مقالات طراحی اپ موبایل

بهترین مرجع مقالات اموزشی طراحی اپلیکیشن

مرجع رسمی مقالات طراحی اپ موبایل

بهترین مرجع مقالات اموزشی طراحی اپلیکیشن

  • ۰
  • ۰


شناخت با گونه های کارتون‌ها
اندروید قادر است از برنامه کودک‌هایی که در viewها و activityها می‌باشند را امان نماید. در مجموع سه نوع سیستم کارتن وجود داراست که به صورت و حالات مختلفی شغل می‌نمایند که‌این سه سیستم طراحی اپلیکیشن در مشهد  مشتمل بر:

Property Animation (برنامه خردسالان‌های مشخصه)
بوسیله Google در ورژن‌های اندروید ۳ به بالا معرفی شد. این قابلیت و امکان به ما اذن می دهد در یک مقطع معلوم بتوانیم خصوصیت‌های شی ءها نرم‌افزار متبوع خویش را تغییر و تحول دهیم. این نوع سیستم از رایج‌ترین و پر اسم و رسم‌ترین سیستم‌های ایجاد کرد برنامه کودک با اندروید میباشد که گسترش‌دهندگان متعددی از آن به کار گیری می‌نمایند.
(View Animations) برنامه کودک نما
در‌صورتی‌که شما قصد دارید انیمیشنی بی آلایش پیاده سازی نمایید که صرفا نیاز به عوض کردن اندازه، حالت و چرخش دارااست می توانید از این سیستم استعمال نمایید. کارتون‌هایی که با به کارگیری از این سیستم ساخته میگردند بسیار راحت می باشند و پروسه کندی دارا هستند و نسبتا انعطاف‌پذیری کمتری نسبت به برنامه خردسالان‌های مشخصه داراست.

Transition Animations (برنامه کودک‌های گذار)
این سیستم تشکیل داد برنامه کودک با اندروید واپسین سیستم از دسته اساسی تشکیل داد کارتن می‌باشند که بوسیله گوگل و برای ورژن‌های اندروید ۴ به بالا معرفی گردیده است.

تشکیل داد کارتون با اندروید و به کار گیری از XML
شایسته ترین قسمتی که در تشکیل داد کارتن وجود داراست این میباشد که شما میتوانید تنها با تایپ کردن یک‌سری کد در XML برنامه کودکان خویش را پیاده سازی نمایید به همین راحتی!!
همان گونه که میدانید تشکیل داد و متحرک‌سازی کارتن کلیه به بخش UI مرتبط می گردند و قسمت UI با به کار گیری از کدهای XML به راحتی برنامه خردسالان متبوع ما‌را تولید می‌نماید. در شرایطی‌که بخواهیم علم جامعی در ارتباط با تشکیل داد برنامه کودک با به کارگیری از XML داشته باشیم بایستی با بعضی خصوصیت‌های اساسی آن آشنا شویم که‌این خصوصیت‌ها عبارتند از:

duration
در‌این خصوصیت شما معین می کنید که برهه زمانی فرصت کارتون‌ها چقدر باشد.

Interpolator
سرعت جنبش کارتون را با این امکان می توانید تهیه و تنظیم فرمائید. از جمله شما یک آیکون ماشین در اکنون جنبش دارید با استعمال از این خصوصیت میتوانید مشخص و معلوم نمایید که ماشین در هم اکنون تکان شما سرعت معدود یا این که متعددی داشته باشد.

repeatMode
با این خصوصیت شما می توانید مشخص و معلوم نمائید که چندبار کارتون متبوع شما تکرار گردد. به صورت نمونه در‌صورتی‌که می خواهید برنامه کودک شما تا بی‌غایت تکرار خواهد شد می توانید مورد تکرار بی‌غایت را گزینش فرمایید.

ایجاد کرد کارتن با اندروید
حالا که یه خرده در ارتباط با برنامه کودک‌ها داده ها استحصال کردید در‌حالتی که موافق باشید به سراغ کیفیت تشکیل داد آنها برویم در اینجا ما قصد داریم مراحلی را به شما توضیح دهیم که با به کارگیری از آن ها می توانید برای خویش کارتون‌های متفاوت پیاده سازی نمائید.

مرحله اولیه
Android Studio را گشوده نمایید و یک پروژه تازه با الگوی شغل خالی (Empty Activity) ساخت نمایید.

مرحله دوم
بعد از ساخت پروژه، او‌لین کاری که بایستی ایفا دهید ایجاد کرد یک فهرست منابع برنامه کودکان میباشد که می‌توانید کل پرونده‌های برنامه کودکان خویش را در آن ذخیره نمایید.
آن گاه، به دایرکتوری res بروید و بر روی آن کلیک راست نمایید سپس بر روی New> Android Resource Directory کلیک نمایید و بعد از آن نوع منبع را تحت عنوان anim تعیین فرمایید و بعد از آن بر روی OK کلیک نمایید.

مرحله سوم
اینک، شما می بایست بعضی از پرونده‌های Animation را در فایل anim ساخت‌و‌ساز نمایید که در مرحله قبلی ساخت و ساز کرده‌اید. به این ترتیب، بر روی res / anim کلیک راست کرده و New> Animation Resource File را تعیین کرده و اسم فولدر را وارد کرده و بر روی OK کلیک نمائید. در اینجا طرز به کار گیری از کارتون Fade In را خوا هیم مشاهده کرد. بدین ترتیب، اسم پرونده fade_in.xml میباشد.

مرحله چهارم
مرحله آجل ما افزودن کارتن میباشد که میخواهیم در فایلی که در مرحله قبلی اضافه صحیح کردیم، اعمال کنیم. کد ذیل را برای برنامه کودکان Fade In در پوشه fade_in.xml خویش اضافه نمایید:


android:fillAfter=\"true\">


android:duration=\"5000\"

android:fromAlpha=\"0.0\"

android:interpolator=\"@android:anim/accelerate_interpolator\"

android:toAlpha=\"1.0\" />

مرحله پنج
UI را به MainActivity اضافه نمائید. در اینجا UI متبوع MainActivity را اضافه خوا‌هیم کرد. ما یک TextView و یک دکمه (برای آغاز کارتن) اضافه می کنیم. به این ترتیب کد مرتبط با پرونده activity_main.xml به طور ذیل میباشد:


xmlns:android=\"http://schemas.android.com/apk/res/android\"

xmlns:tools=\"http://schemas.android.com/tools\"

xmlns:app=\"http://schemas.android.com/apk/res-auto\"

android:layout_width=\"match_parent\"

android:layout_height=\"match_parent\"

tools:context=\".MainActivity\">

android:id=\"@+id/text\"

android:layout_width=\"wrap_content\"

android:layout_height=\"wrap_content\"

android:text=\"Hello World!\"

app:layout_constraintBottom_toBottomOf=\"parent\"

app:layout_constraintLeft_toLeftOf=\"parent\"

app:layout_constraintRight_toRightOf=\"parent\"

app:layout_constraintTop_toTopOf=\"parent\"/>


android:id=\"@+id/btn\"

android:layout_width=\"wrap_content\"

android:layout_height=\"wrap_content\"

app:layout_constraintTop_toBottomOf=\"@+id/text\"

app:layout_constraintEnd_toEndOf=\"parent\"

android:layout_marginEnd=\"8dp\" android:layout_marginRight=\"8dp\"

app:layout_constraintStart_toStartOf=\"parent\"

android:layout_marginLeft=\"8dp\"

android:layout_marginStart=\"8dp\"

android:layout_marginBottom=\"8dp\"

app:layout_constraintBottom_toBottomOf=\"parent\"

android:text=\"Click Me\"/>


 

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی