معایب فلاتر
🔵 نرم افزار های حجیم
یکی دلایلی که میل برنامه نویس ها را به استعمال از فلاتر نادر می نماید این میباشد که نرم افزار های تشکیل شده بوسیله این ابزار طراحی اپلیکیشن در مشهد وسعت بالایی دارا هستند.
🔵 تعداد نادر کتابخانه بسته های نصبی
برنامه نویس ها به صورت حتم در زمان تشکیل داد اپ به بسته های نصبی نیاز پیدا خواهند کرد. اگرچه بسته های نصبی بدونپول می باشند ولی جستن آنها فارغ نرمافزار فعالیت سادگی وجود ندارد.
خصوصیت زامارین
زامارین یک کمپانی و ابزار پیشرفت نرمافزار میباشد. زامارین در سال 2016 به وسیله مایکروسافت خریداری و با این واقعه مسیری نو در خط مش آن باز شد. زامارین هم مانند فلاتر یک گویش نرمافزار نویسی یک سری سکویی میباشد و می قدرت از آن با تایپ کردن یک کد برای چندین پلتفرم خروجی گرفت. فلاتر یا این که جاوا هر دو از رقبای سرسخت زامارین در حوزه نرمافزار نویسی میباشند. زامارین توانسته در سال های قبلی به محبوبیت متعددی نزد برنامه نویس ها دست پیدا نماید و به گفته مایکروسافت جامعه زامارین 1.2 میلیون استفاده کننده داراست.
مزایا زامارین
فلاتر یا این که کاتلین یا این که زامارین مانند دیگر قاب ورک های نرمافزار نویسی دارنده خصوصیت های مثبت و منفی می باشند. در پی خصوصیت های مثبت آن را آیتم نظارت قرار میدهیم.
🔵 سازش
این خصوصیت منحصر به فرد زامارین میباشد که میتواند در پوسته هر پلتفرم خصوصیت نرم افزار های نیتیو آن پلتفرم را به نیکی به خویش بگیرد.
🔵 جابجایی کدها
مخاطب قادر است در زامارین کدهای نرم افزار های تشکیلشده را به یکدیگر جابجایی دهد فارغ از این که پلتفرم های نرم افزار ها برای آن مانعی باشد.
🔵 استعمال دوباره از کدها
زامارین به مخاطب این قابلیت و امکان را میدهد که از کدهایی که تا قبل از این نوشته میباشد مجدد به کارگیری نماید. بدین امکان portable class librariries میگویند.
معایب زامارین
🔵 الزام به خریداری لایسنس
زامارین اندروید، ویندوز و آیفون مستلزم خریداری ورژن اساسی میباشند و لایسنس داراهستند. اگرچه این یک اختلال میباشد ولی تحت عنوان یک خلل وخیم به اکانت نمی آید.
🔵 دیر آپ تو دیت شدن
میان هنگامی که یک ورژن اندروید تازه راهی بازار میشود تا هنگامی که به روز سازگار با واپسین ورژن اندروید از طرف زامارین منتشر خواهد شد مسافت متعددی میباشد.
فلاتر چیست؟
گوگل در سال 2017 قاب ورک فلاتر را منتشر نموده است. این کادر ورک متن گشوده است و به برنامه نویس ها گوشی قابلیت و امکان پیاده سازی نرم افزار های مستقر را میدهد. فلاتر میتواند صرفا با یک گویش نرمافزار نویسی هر دو پلتفرم اندروید و IOS را دفاع نماید. فلاتر مشمول دو نصیب میباشد، اولی نصیب بسته توسعه و گسترش نرمافزار یا این که SDK میباشد و دومین نصیب آن کتابخانه UI بر طبق ویجت های منحصر به فرد میباشد. نصیب بسته بسط برنامه ابزارهایی را در مشت برنامه نویس ها قرار میدهد که بتوانند نرم افزار ها را بیشتراز پیش بسط دهند.
نصیب کتابخانه UI نیز مشمول دکمه ها، لغزنده ها، متنها و… میباشد که می قدرت هر مورد را متناسب با پروژه فردی سازی کرد. فلاتر از لهجه نرم افزار نویسی دارت هواخواهی می نماید که در سال 2011 بوسیله گوگل معرفی گردیده است. این گویش نرمافزار نویسی بر روی بسط FrontEnd تمرکز داراست. نرمافزار هایی که به وسیله لهجه نرمافزار نویسی دارت ساخته میشوند را هم می اقتدار به وسیله اینترنت و هم تلفن همراه انجام کرد.