مرجع رسمی مقالات طراحی اپ موبایل

بهترین مرجع مقالات اموزشی طراحی اپلیکیشن

مرجع رسمی مقالات طراحی اپ موبایل

بهترین مرجع مقالات اموزشی طراحی اپلیکیشن

  • ۰
  • ۰

String Manipulation


۲)String Manipulation
این پلاگین هم عمل کدنویسی را برای شما راحت می‌نماید. چطور؟ به شما اذن میدهد به‌راحتی فی مابین طریق‌های گوناگون کتابت لغات و لغات ترکیبی و توابع و تیم‌بندی (مثلا camelCase, snake_case ,kebab-case, SCREAMING_SNAKE_CASE, …) بچرخید و هر یک را مطلوب‌خیس میباشد تعیین نمایید. مسلما می دانید این یعنی صرفه‌جویی در وقت و دورزدن یک طراحی اپلیکیشن در مشهد  عالمه تایپ کردن!

۳) Codata
اسم این افزونه را در کلیه مطالب مربوط به افزونه‌های اندروید استودیو پیدا می کنید. چرا؟ زیرا این افزونه باذکاوت‌خیس از دو تای گذشته میباشد، یعنی پلاگینی میباشد بر طبق هوش تصنعی که میتواند به شما برای کامل شدن‌کردن کدهایتان توصیه بدهد. درواقع این پلاگین دسته‌ای از میلیون‌های قطعه کد (یا این که Code Snippets) از لهجه‌های متعدد مثل Java, Javascript, Python, … را دراختیار شما میگذارد. این یعنی خیر‌صرفا به‌سرعت کدنویسی شما اضافه می‌گردد، از ایرادات شما نیز به احتمال خیلی خیلی زیاد کاسته میشود.

۴) Name That Color
از اسم این افزونه معلوم میباشد که یک افزونه رنگی میباشد. این افزونه هم می آید و فعالیت شمارا نادر می‌نماید. یعنی ناچار نیستید میانه کدنویسی دنبال نام رنگ هم بگردید. به عبارتی‌طور که میدانید تمامی‌ی طیف‌های رنگ‌های متفاوت یک نام منحصر به فرد به خویش و یک کد ۶ رقمی منحصربه‌فرد به خویش (HEX Code) دارا‌هستند. مثلا، رنگی به اسم قرمز‌رنگ هندوانه‌ای در‌این عالم وجود داراست که یک کدی هم برای خودش داراست. در صورتی‌که شما این رنگ را در اپلیکیشنتان می خواهید و تنها آن کد را دارید کافی میباشد این پلاگین را نصب فرمائید، آن کد را در فولدر رنگ‌های اندروید استودیو وارد نمائید. آن‌گاه و در وقت کدنویسی کد رنگ را وارد نمایید و این افزونه اسم رنگ را برای شما می‌نویسد.

۵) CodeGlance
تصور کنید یک دانا کد نوشته‌اید و الان می خواهید برگردید آن اواسط‌ها مجدد، چه می کنید؟ در صورتی‌که این افزونه را نصب کرده باشید در اندروید استودیو، سمت راستِ شیت نقشه‌ی کوچکی از کارتان خواهید داشت که روی هر قسمتش که بروید، به عبارتی نصیب گرانقدر میگردد برایتان. حتما در کدنویسی‌های خیلی وقت گیر به شغل می آید.

۶) Markdown Navigator
در حالتی‌که بخواهید از لهجه Markdown در تایپ کردن نرم افزار یا این که اینترنت‌وب سایت اندرویدی فایده ببرید، این افزونه برای شماست. شما میتوانید باتوجه به پروژه‌ی در دستتان و نیازهایش این پلاگین را به طور کامل منحصر نمائید.

۷) TabNine
این پلاگین‌ی اندروید استودیو هم مانند Codata تیزهوش میباشد و مبنی بر AI. این افزونه با ۲۰ گویش گوناگون کدنویسی سازگار میباشد. فکر کنید یک کدام از است که با در نظر گرفتن‌های زیرکانه‌اش کدهای شمارا بی نقص می‌نماید. شاید چندتایی را هم غلط پیش گویی بزند و سفارش بدهد البته به‌هرحال شغل کدنویسی را سریع‌خیس می‌نماید.

۸) Android Input
در حالتی‌که بخواهید متنی (Text) را در اپلیکیشنتان بنویسید، میتوانید از این افزونه استعمال نمایید. نیکی این پلاگین این میباشد که متن ها را ذخیره می‌نماید و نیازی وجود ندارد چیزی را مجدد بنویسید. خیر و خوبی دیگر این پلاگین این میباشد که با دیگر اطراف‌های بسط‌دهند‌ه‌ی اندروید هم سازگار میباشد.

۹) ADB Idea
این افزونه اندروید استودیو هم یکسری بین‌بُر (Shortcuts) خیلی خیلی اثر گذار دراختیار شما میگذارد. ولی چه نوع دربین‌بری؟ در بین‌برهایی که سرعت پیشرفت‌دهندگی در اندروید استودیو را فراتر میبرند. در شرایطی که بخواهید داده ها نرم افزار را منزه یا این که آن را Uninstall یا این که Restart فرمائید یا این که کارهایی از این دست، با یک کلیک و به‌راحتی می توانید این امر‌ها را به اندروید استودیو بدهید.
 

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی