مرجع رسمی مقالات طراحی اپ موبایل

بهترین مرجع مقالات اموزشی طراحی اپلیکیشن

مرجع رسمی مقالات طراحی اپ موبایل

بهترین مرجع مقالات اموزشی طراحی اپلیکیشن

  • ۰
  • ۰


امروزه ما ساعت های متعددی را صرف گشت و گذار در وب و بازدید از تارنما های متعدد میکنیم. این کاوش در فضای مجازی گاهی مربوط به کار و فعالیت ماست، ولی بیشتر زمان ها برای گذران وقت و سرگرمی است. امروزه نگرانی های اشخاص اکثر زمان ها زمان ها صرفا با یک کلیک حل میگردد. انقلاب تکنولوژی و در ادامه آن انقلاب وبسایت ها و اپلیکیشن های کاربردی آنلاین همگی ی مارا بیشتر به هم مجاورت نموده است. این فناوری ها روز آپ تو دیت در هم اکنون توسعه و تأثیرگذاری بیشتر روی معاش ما میباشد. البته اکثر اوقات اشخاص از تلفن همراه برای کاوش در نت به کار گیری می نمایند تا از دسک تاپ و همینطور یوزرها تلفن های همدم بیشتر مجال خویش را صرف گشت و گذار اپلیکیشن های گوشی می نمایند تا گشت و گذار در وبسایت ها. اپ های گوشی، جالب طراحی اپلیکیشن در مشهد خیس، قابل دسترس خیس، آسانتر و خاص خیس میباشند. سعی های بخش اعظمی با به کارگیری از اپلیکشن های گوشی با یا این که سوای اتصال به خدمت های اینترنتی قابل انجام می‌باشند. امروزه عموم در دنیای هیاهو معاش می نمایند و برای جاری ساختن فعالیت های گوناگون از تلفن همراه استعمال می نمایند. طبق واپسین پژوهش ها، 58% بازدید از وبسایت ها در سال 2018 از روش گوشی انجام یافته میباشد. به علاوه، اشخاص 42% از مجال خویش را از روش تلفن همراه به کاوش در فضای مجازی می‌پردازند. پس عالی میباشد شما تحت عنوان صاحب و مالک یک دستیابی اینترنتی برای فراهم کردن یوزرها بیشتر، سایت خویش را به نرم‌افزار تبدیل فرمائید. درپی به رسیدگی بعضی از دلایلی که چرا می بایست وبسایت خویش را به نرم افزار تبدیل کنیم می‌پردازیم:
دلایل تبدیل وبسایت به نرم افزار

بیزنس شما برای محافظت رقابت و سودآوری می بایست واپسین تغییرات و فرایند ها را دنبال نماید. از‌آنجا‌که اکثر اوقات اشخاص از تلفن همراه های همپا به کار گیری می نمایند، اپ ها میتوانند یوزرها متعددی را جذب نمایند. اگرچه عالی میباشد پیش از تبدیل وبسایت به نرم افزار بازار را به اعتنا ارزیابی نمائید. مثلا تلاوت پست های وقتگیر یا این که نگاه کردن به جزئیات خیلی ریز در دسک تاپ شل خیس میباشد.
به صورت میانگین، اشخاص روزمره بیش تر از 2 ساعت از مجال خویش را صرف کاوش در فضای مجازی با استعمال از گوشی خویش می نمایند. برهان این مسئله بخاطر پیاده سازی UI/UX مطلوب میباشد که به کار گیری از اپ های کاربردی گوشی را بی آلایش خیس نموده است.
قابلیت و امکان ارسال پیامک به مشتریان مدام این مجال را به شما می‌دهد که مشتریان خویش را با خبر و سرگرم فعالیت خویش فرمایید. با سایت همه گیرترین روش فعالیت برای این مورد ارسال آدرس اینترنتی میباشد. ولی مشتریان امروزی، روزمره تعداد بی شماری آدرس اینترنتی اخذ می نمایند که شاید وقت نکنند همگی ی آن‌ها را بخوانند. البته اپلیکیشن های تلفن همراه این معضل را از در میان برده اند.
استعمال از خصوصیت های داخلی مانند GPS و دوربین.
نرم‌افزار های موبایل می‌توانند در موقعیت آفلاین نیز عمل نمایند. اگرچه برخی از همت ها محصور میباشد البته به کار گیری از تارنما سوای وب به طور کاملً نا ممکن میباشد.
اپ های گوشی معمولاً فردی سازی بهتری را ارائه می‌دهند.
نرم افزار ی اینترنت چیست؟
به صورت خلاصه، نرم‌افزار ی اینترنت یک نرم‌افزار ایست که در یک مرورگر اینترنت جاری ساختن می‌شود. این فرمان به نوعی ساخت‌و‌ساز یک لینک بدون واسطه دربین URL و دستگاه شما است. به عبارت دیگر شما باید توانمند باشید تارنما خویش را در هر مرورگری گشوده نمایید.
به همین استدلال بسیار تأکید می گردد که یک وبسایت ریسپانسیو با صرفه داشته باشید. چنین هر کاربری فارغ از اعتنا به سیستم دلیل آیتم به کارگیری ی خویش میتواند تارنما شما‌را پیمایش نماید.
صاحبان مشاغل آنلاین عالی میباشد یک سایت باکیفیت داشته باشند تا برای تبدیل تارنما خویش به نرم افزار در آتی خطاها کمتری داشته باشند. همینطور این اشخاص خوب میباشد درگاه اینترنتی قابل قبولی برای این مورد داشته باشند.
اپلیکیشن های اینترنت احتمالاً کارآمد ترین پیاده سازی نیستند! البته تمامی ی اینها بستگی به مقصود و انتظار شما از اپلیکیشن ی متبوع دارااست. نرم افزار های اینترنت هم مانند بقیه اپلیکیشن های مزایا و معایب خویش دارااست. در حالتی که تصمیم دارید که با به کارگیری از نرم افزار صرفا به وبسایت خویش پیوند داشته باشید، تشکیل داد یک نرم‌افزار بی آلایش میتواند یک راه‌حل سریع و سهل باشد، ولی در حالتی‌که در‌پی هدف ها غامض تری می باشید، خوب میباشد یک اپلیکیشن تفسیری پیاده سازی نمایید.
البته در هر شکل یک اینترنت نرم افزار جوانب مثبت و منفی خودش را دارااست. در‌این قسمت به رسیدگی مزایا و معایب اینترنت نرم افزار ها میپردازیم:
مزایای اینترنت نرم افزار ها

اکثر وقت ها اپلیکیشن های اینترنت با لهجه نرم افزار نویسی مانند HTML و یا این که CSS طراحی میگردند که دربین متخصصین IT بسیار دارای اسم و رسم می باشند.
مغایر نرم افزار های داخلی یک نرم افزار ی اینترنت می تواند به کلیه ی دستگاه ها دسترسی پیدا نماید. این اپ ها طوری پیاده سازی میشوند که روی هر سیستم عاملی ایفا می‌شوند.
این اپ ها از روش یک URL معمولی در مرورگر اینترنت دستگاه دارای قابل انجام می‌باشند.
نرم افزار های اینترنت نیازی به دانلود از روش دکان های نرم افزار ندارند. این مورد منجر صرفه جویی در هزینه می‌گردد چون داشتن یک لینک و پیوند بی واسطه از روش اپ ی اینترنت، بدون پول میباشد.
یکی مهم‌ترین مزایای اپلیکیشن ها نسبت به تارنما ها ارائه ی تجربیات ی کاربری عالی میباشد. چون اپلیکیشن های گوشی برای یک دستگاه خاص پیاده سازی می‌شوند و خصوصیت های آن و اندازه ی شیت ی اکران را در حیث میگیرند.
معایب ساخت‌و‌ساز نرم افزار

معمولاً ساخت و ساز اپ های اینترنت هزینه بردار میباشد.
تفاوت در میان اپ و تارنما
وبسایت گوشی دسته ای ای از صفحه ها میباشد که به یکدیگر متصل میباشند و میتوانند در مرورگر ها راه‌اندازی شوند. آن ها با یاری رویه های تخصصی می‌توانند با اندازه های متفاوت کاغذ سازگار شوند یا این که بسته به نوع دستگاه، سر مشق های پیاده سازی خویش را به طور کاملً تغییر و تحول دهند.
عموماً، وبسایت های موبایل برای ارائه ی محتوا ساخت میشوند و تحت عنوان یک قاعده  بسیار تعاملی نیستند. اولی تفاوت با یک اپ ی موبایل در اتصال به وب میباشد. مشتریان برای به کارگیری از تجهیزات بدون نقص گوشی نیاز به اتصال به وب دارا هستند. از نقطه حیث مالی تارنما ها با نرم‌افزار ها نسبتاًً در یک محدوده ی هزینه ای قرار دارا هستند البته سایت ها معمولاً مقداری مطلوب خیس میباشند.
اپ ی گوشی یک اپلیکیشن میباشد که برای انجام بر روی یک پلت هیبت خاص مانند iOS یا این که اندروید تولید می‌شود. نرم افزار های گوشی در موقعیت آفلاین و آنلاین قابل استعمال می‌باشند. مزایای نرم افزار های تلفن همراه معمولاً بیشتر از سایت میباشد. ولی این بستگی به غرض و انتظار مشتریان نیز دارااست.
قابل ذکر میباشد که شرکتهای دارای اعتبار معمولاً هم یک سایت بهتر و هم اپلیکیشن های کاربردی عالی و متناسب با رشته ی خویش دارا‌هستند.
 

  • ۰۲/۰۲/۰۴
  • Raya Pars

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی