مرجع رسمی مقالات طراحی اپ موبایل

بهترین مرجع مقالات اموزشی طراحی اپلیکیشن

مرجع رسمی مقالات طراحی اپ موبایل

بهترین مرجع مقالات اموزشی طراحی اپلیکیشن

  • ۰
  • ۰


همانگونه که میدانید امروزه با توسعه و گسترش تکنولوژی و موبایل های هوشمند، اپلیکیشن ها یکی از عواملی هستند که به شدت در زندگی افراد تاثیر گذارند. همین مورد سبب شده تا طراحی نرم افزار در بعدازظهر امروزی از التفات زیادی بهره مند باشد. براین اساس شما به عنوان طراح تجربیات کاربری وظیفه دارید تا حد امکان کار کردن با برنامه را برای کاربران شل و ول نمائید. در همین راستا تصمیم گرفتیم در امر اصطلاحات تخصصی که هر طراح UX می بایست با آن‌ها آشنا باشد این نوشته‌ی‌علمی را تهیه کنیم، پس تا نقطه پایان یار ما باشید. طراحی اپلیکیشن در مشهد

ثبت پیشنهاد و مشاوره
تجربه کاربری (UX) چیست؟
احتمالا اکثر عده ای که در موقتا تلاوت این مقاله می‌باشند تعریف‌و‌تمجید بدون نقص و جامع عبارت تجربیات کاربری را میدانند، اما این بخش را برای عزیزان مبتدی توضیح می دهیم تا بتوانند شل و ول تر مضمون‌ این آیتم را فهم و شعور کنند.

سازمان دربین المللی استاندارد، تمجید عبارت تجربیات کاربری را به این شکل بیان کرده است: \\\\\\\\\\\\\\\" تجارب کاربری، پاسخ ها و برداشت هایی است که کاربران بعد از استعمال از محصولات یا خدمات شما به آن میرسند. \\\\\\\\\\\\\\\" به عبارت ساده تر، تجربه کاربری همان شم شماست که هنگام به کار گیری از یک متاع یا خدمت به دست می‌آورید. حس های منفی و مثبت که در هنگام فعالیت کردن یا بعد از استفاده از یک کالا دارید، تجارب کاربری آن محصول میباشد.

UX Designer یا طراح تجربیات کاربری که می باشد؟
حتما برای اینکه بتوانید کاری نمایید کاربران و مشتریان شما احساس نه نسبت به تولیدها شما داشته باشند، نیاز دارید تا از یک فرد دارای تخصص در این زمینه یاری بگیرید. در واقع طراح تجربیات کاربری فردی میباشد که توانایی تجزیه و تحقیق بسیار بالایی داراست و با طراحی یک روایت دیدنی می‌تواند بهترین تجربیات را در نحوه تعامل کاربر با محصول رقم بزند.

 

 

یک UX Designer عالی فردی میباشد که بتواند بغرنج ترین و بی آلایش ترین تجربیات ها را برای مخاطب در هنگام به کارگیری از فرآورده مهیا کند. به صورت کلی وظیفه یک طراح تجارب کاربری این است که بتواند بهترین تجربه ممکن برای کاربر در حین استفاده از خدمات یا تولیدها مورد نظر را رقم بزند.

نوشته‌ی علمی مرتبط: کارداران اثر گذار در طراحی UX و UI برای نرم‌افزار گوشی

اصطلاحات رایج در طراحی رابط کاربری
همان گونه که از مطالب بالا متوجه شده اید، طراح UX وظیفه مهمی دارد، براین اساس درصورتی که شما میخواهید به عنوان یک طراح تجربیات کاربری، حرفی برای گفتن داشته باشید قطعا بایستی با اصطلاحات کاربردی این حوزه آشنایی داشته باشید.

3Click Role یا قانون 3 کلیک
این قانون می‌گوید در حالتی‌که استفاده کننده شما نتواند با 3 کلیک به بخش مورد نظر خود برسد، برنامه یا وبسایت شمارا رخنه‌ خواهد کرد. این قانون بیان کننده این میباشد که شما می بایست دسترسی های لازم را برای استفاده کننده، به بهترین شکل آماده فرمائید. در زمینه‌ی درست یا اشتباه بودن این قانون موقتا گفت و گو نمیکنیم، صرفا شما به عنوان یک طراح تجربه کاربری باید با این اصطلاح آشنا باشید.

5Second Test یا تست 5 ثانیه
تست 5 ثانیه یک کدام از مطرح ترین اصطلاحات UX میباشد که می‌گوید شما می بایست طوری اپ یا وب سایت خود را طراحی نمائید که در 5 ثانیه UI را به مخاطب نشانه دهید و او‌را در اپلیکیشن یا وبسایت خود نگهدارید. این شیوه سبب ساز می‌شود، در صورت رخنه‌ نرم افزار یا سایت بوسیله استفاده کننده، UI در ذهن او باشد و بتوانند آنچه در شیت دیده بود را به یاد آورد.

قانون 20/80
قانون 20/80 مبنی بر اصل پارِتو (Pareto) است و برای کلیه برنامه ها، وب سایت ها و همگی محصولات دیجیتال درستی میکند. این قانون میگوید 20 درصد از مختصات علت 80 درصد از اتفاقات هست. به عنوان مثال میتوانید در طراحی یک متاع، ذهن استفاده کننده را با ویژگی های فراوان گیج نکنید و فقط روی ویژگی های اصلی و کلیدی تمرکز نمایید.

 

 

Accessibility یا دسترسی پذیری
یک کدام از مهمترین اصلاحات در UX دسترسی پذیری هست. این اصطلاح بدین مضمون‌ است که یک تارنما یا نرم‌افزار بایستی به طوری طراحی شود که تمامی افراد بتوانند از آن استعمال کنند. برای مثال رنگ بندی آن می بایست به طوری باشد که افرادی که دچار کور رنگی میباشند هم محتوای ورقه را کاملا شعور کنند. وجود فاصله مناسب دربین دکمه های نرم‌افزار و کلیک کردن به آسانی هم نمونه ای دیگر از دسترسی پذیری در تجارب کاربری می باشد.

Analytics یا تجزیه و تفحص
محاسبه کردن ترافیک وبسایت و برنامه به شما نماد میدهد که کاربر از چه طریقی به سایت یا نرم‌افزار شما آمده و در کدام صفحه های عمل داشته اند. شما بایستی بتوانید اخلاق کاربران خود را به حساب آوردن فرمایید تا بتوانید نقاط ضعف و قوت خود را شناسایی کنید.

Conversion یا نرخ تبدیل
شما به عنوان یک طراح تجارب کاربری به طبع بایستی با اصطلاح نرخ تبدیل آشنایی داشته باشید. این عبارت بیان کننده درصد بازدید کنندگانی هست که شغل مورد نظر مارا به نقطه نهایی می‌رسانند. در واقع روزانه تعداد بسیار زیادی از افراد از سایت و نرم افزار شما به کارگیری میکنند، اما فقط تعداد محدودی از آنان عملیات مورد نظر شما را تا نقطه پایان ایفا می دهند. از جمله نرخ تبدیل استفاده کننده به مشتری بیان کننده تعداد کاربرانی هست که از شما خرید کرده اند و به مشتری شما تبدیل شده اند.

User Engagement یا مشارکت و تعامل استفاده کننده
یوزر انگیجمنت یک کدام از بزرگترین مفاهیمی می باشد که شما به عنوان یک طراح UX باید با آن آشنایی داشته باشید و مضمون‌ آن را فهم کرده باشید. در واقع این عبارت بیان کننده این است که هر چیزی که منجر سرگرم شدن استفاده کننده با برنامه یا وبسایت می شود ( مانند یک منو ) از التفات زیادی برخوردار است. بدین ترتیب باید کارایی نمائید با ساخت‌و‌ساز تغییرات موءثر میزان زد خورد کاربر با نرم‌افزار خود را عالی کنید و سبب ساز بهبود User Engagement خود شوید.

گردآوری بندی

ما درین نوشته ی علمی همت کردیم مفهوم طراحی تجربه کاربری یک کالا را به یاور اصطلاحاتی که همگی طراحان UX باید با آن آشنا باشند را برای شما بیان کنیم. براین اساس در شرایطی که قصد دارید با طراحی نرم‌افزار در مشهد یا شهرهای دیگر باعث توسعه و توسعه و گسترش تجارت خود شوید، مطالب این نوشته‌علمی به شما امداد میکند تا با بعضا از اصطلاحات مربوط به تجربیات کاربری آشنا شوید.

در نقطه پایان آرزو‌میباشد‌ مطالب ارائه شده در‌این نوشته‌ی علمی برای شما عزیزان موثر واقع شده باشد و بتوانید بهترین استعمال را از این نوشته داشته باشید.
 

  • ۰۱/۰۹/۲۹
  • Raya Pars

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی