مرجع رسمی مقالات طراحی اپ موبایل

بهترین مرجع مقالات اموزشی طراحی اپلیکیشن

مرجع رسمی مقالات طراحی اپ موبایل

بهترین مرجع مقالات اموزشی طراحی اپلیکیشن

  • ۰
  • ۰

اگر میخواهید طراحی اپلیکیشن یاد بگیرید یا به دنبال طراحی اپلیکیشن در مشهد هستید توصیه میکنیم این مطلب را تا انتها مطالعه کنید.


لزوم وجود کتابخانه اندروید چه چیزی است؟
کتابخانه اندروید از دید ساختاری به عبارتی نرم افزار اندروید به یار فولدر‌های منبع، سورس کد، پوشه مانیفیست و غیره میباشد. ولی به مکان کامپایل کردن به یک APK یک کتابخانه اندروید به طور بایگانی اندروید (ARR) کامپایل می‌گردد که می‌قدرت تحت عنوان یک تعلق بهره مند شد به نحوی که مورد نیاز وجود ندارد به عبارتی کد را مدام ساخت‌و‌ساز کنیم یا این که بنویسیم.

در شرایطی که مدتی سرگرم اپ‌نویسی اندروید بوده باشید دست‌کم یک توشه از کتابخانه اندروید (شاید کتابخانه پشتیبانی) به کارگیری کرده‌اید. در حالتی‌که به گیت‌هاب نگاه نمایید، کتابخانه‌های متن-گشوده متعددی برای تعیین‌گر تاریخ، بار گذاری تصویر و غیره میبینید. خواسته از کدنویسی همگی این ریپازیتوری ها، تولید قابلیت استعمال دوباره از کدها بوده میباشد.

فرض فرمائید در یک پروژه نیازی پدید میاید که یک کتابخانه اندروید بسازید که تحت عنوان یک مینی نرم افزار به نرم افزار اساسی اضافه خواهد شد. در‌این‌صورت شیوه‌های متعددی برای اجرای عمل وجود داراست:

می توانیم کتابخانه را به طور یک ماژول پباده سازی کنیم تا به یوزرها وانمود کنیم که یک نرم افزار میباشد، ولی نقص‌ این جا میباشد که آنان میتوانند کد را ملاحظه کنید و آن را تغییر و تحول دهند.

قادر خواهیم بود فولدر‌های Jar/AAR ساخت کنیم، ولی دو اختلال وجود داراست، یک کدام از این که یوزرها با داشتن مقدار داده ها فنی میتوانند کد مارا ببینند و هنگامی که پوشه‌های AAR ساخت شدند، نمی‌توانند مشمول تمامی تعلق‌های کتابخانه باشند.

میتوانیم کتابخانه را تولید کنیم، آن را به گیت به طور یک ریپازیتوری اضافه کنیم و پشتیبانی کتابخانه JitPack را نیز اضافه کنیم.

ایجاد کرد کتابخانه اندروید
شما می بایست یک پروژه تازه ساخت و ساز نمائید و از آن جا که با این پروسه آشنا می‌باشید قصد نداریم آن را توضیح دهیم. بعداز فعال سازی غالب پروژه به منوی پایین بروید:

File > New > New Module > Android Library
1
File > New > New Module > Android Library
تشکیل داد و نشر یک کتابخانه اندروید
با زدن دکمه Next جزئیات مایحتاج را لبریز کرده و آنگاه روی finish کلیک نمایید.

بعد از این که اندروید استودیو پردازش را کامل شدن کرد می توانید کتابخانه اندروید را در پنل پروژه سمت چپ مشاهده کنید که هنوز به نقطه نهایی نرسیده میباشد. فعلا ساختار پروژه را با زدن دکمه‌های Ctrl+Alt+Shift+S گشوده نمائید.

آن‌گاه روی مورد dependencies در جهت چپ کلیک کرده و select app را تعیین نمایید. درپی دکمه + را در تعلق‌های اعلان گردیده بزنید و آنها را چک فرمایید.


تشکیل داد و تکثیر یک کتابخانه اندروید
اینک روی مورد Module Dependency در پنجره فوقانی کلیک نمایید و بعد یک پنجره تازه به طور پایین گشوده نمایید. بعد کتابخانه خویش را گزینش کرده و روی OK کلیک نمائید.

ایجاد کرد و نشر یک کتابخانه اندروید
بعداز آن که اندروید استودیو پردازش را کامل شدن کرد، میتوانید همگی پوشه‌های منبع و کارکردها را به دایرکتوری‌های کتابخانه اضافه فرمایید.

ساخت‌و‌ساز یک ریپازیتوری خالی در گیت‌هاب
اینک بعد از این که تمامی کارکردهای ما یحتاج را در کتابخانه پیاده‌سازی کردید، نوبت آن رسیده میباشد که فضایی برای کتابخانه‌تان در گیت‌هاب ساخت‌و‌ساز نمائید. بدین خواسته نخست بایستی یک ریپازیتوری ساخت فرمائید. این فعالیت را به طور مرحله به مرحله اجرا میدهیم:

وارد اکانت گیت‌هاب (+) خویش گردید و یا این که چنانچه که حسابی ندارید آن را ساخت و ساز نمائید.

روی دکمه New در پنل سمت چپ کلیک نمایید تا یک ریپازیتوری نو ساخت‌و‌ساز خواهد شد. چنانچه دکمه new را نمیبینید، روی آیکون گیت‌هاب در قسمت فوقانی کلیک نمایید تا به برگه اساسی بروید و در آنجا می توانید دکمه new را برای ساخت‌و‌ساز ریپازیتوری تازه ملاحظه کنید.

آن‌گاه ریزه کاری لازم را در فرم ریپازیتوری وارد فرمائید.

تشکیل داد و تکثیر یک کتابخانه اندروید
در حالتی که می خواهید ریپازیتوری سری باشد، بایستی پولی پرداخت نمایید.
 

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی